Küldetésünk
Célunk, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások számára olyan, nagyvállalati szintű üzletimegoldásokat alakítsunk ki és szolgáltassunk, amelyekkel növelhetik versenyképességüket a versenytársaikkal szemben.
Mottónk
Luxus kategóriás informatika, szemtelenül olcsón.
 
Értékeink
  • Elkötelezettek vagyunk a munkatársaink szakmai és személyi fejlődése mellett, belsős és külsős tréningek által, hiszen a magasabb kvalifikáció, magasabb szolgáltatási szintet is jelent ügyfeleink számára.
  • Ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is – de bármilyen banálisan is hangzik – hiszen a prosperáló ügyfeleink maradnak hosszú távon partnereink.
  • Minden ajánlatnál az ügyfél bőrébe bújva, az ő érdekeit, igényeit megismerve alakítjuk ki megoldási javaslatainkat.
Történetünk
Az IGS Informatika 2006-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
A cég fő tevékenységi területe a számítógépes rendszerek tervezése, karbantartása, üzemeltetése, kizárólag a KKV szektorban.
A kezdetektől elkötelezettek vagyunk a technológiai újítások irányában, a folyamatos innovációk biztosítják a piaci versenyelőnyünket. Olyan megoldásokat, apró kis ötleteket alkalmazunk, ami a mikró-, kis- és középvállalkozások napi életét megkönnyítik, hatékonyságukat növelik.
A társaság 2008-ban, alkalmazkodva az új trendekhez és felismerve az abban rejlő lehetőségeket, a cloud-computing, azaz a „felhő-informatika” területén kezdett fejlesztési munkákba, melyek eredménye a SysRent bérelhető informatikai szolgáltatás csomagunk. A SysRent szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek részére, adatközpontban elhelyezett szervereken tárhely, terminál, illetve virtuális szerver szolgáltatásokat nyújtunk.
A SysRent szolgáltatás több elvitathatatlan előnyös tulajdonsággal rendelkezik: az ügyfelek informatikai rendszerének beruházási költség nélküli korszerűsítése, hozzáférés a korszerű nagyvállalati technológiákhoz (pl.: központosított távmunkaadatbiztonság), energia megtakarítás.
Rendszerünk segítségével a cégek eddigi saját informatikai infrastruktúrájuk helyett az internet segítségével egy adatközpontban található szerverfelhőnkben, a számukra létrehozott “virtuális gépet” és virtuális hálózatot használják, úgy mintha a saját irodájukban ülnének.
SysRent létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt két évben elért 30%-nál nagyobb növekedés, mind árbevétel, mind eredmény tekintetében, amit a SysRentet választó ügyfeleinknek köszönhetünk.
Eredményességünk másik forrása, hogy 2010 elején csatlakoztunk Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szervezetéhez, a BNI-hoz, ahol olyan üzleti partnerekre leltünk, akik segítségével fokozni tudtuk sikereinket, illetve a kapott üzleti ajánlásoknak köszönhetően a bevételeinket.