Miért érdemes Sysrent technológiára átállni?

 A szolgáltatás egy központi szerver „felhőhöz” csatlakozás révén központosított és egységes munkakörnyezet biztosít a felhasználók számára.
Sysrent felhő informatika ábrázolása

Kattintson a képre a nagyításhoz >>

A SysRent technológia (legalább) 1 központi szerverhez csatlakozó munkaállomásokból álló informatikai rendszert jelent, ahol a munkaállomások önálló működésre nem képesek, így a rendszer teljesítményére nincsenek negatív befolyással. Minden munkafolyamat a központi szervere(ke)n történik, így a felhasználók tulajdonképpen a szerver(ek) erőforrásait használva, annak a teljesítményével tudnak dolgozni.

A SysRent technológia legnagyobb előnye, hogy a már meglévő „elavult” munkaállomásokat nem szükséges egyenként felújítani/lecserélni, hanem a központosított szerveren történő tárolásnak és futtatási környezetnek köszönhetően a későbbiekben „csak” a szerver(ek) (kapacitás) bővítése szükséges, melyet a szolgáltatás keretében folyamatosan biztosítunk.

Ide kattintva jelezheti, ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt! >>

Rendszerüzemeltetés, támogatás:

A szerződés futamideje alatt, teljes körű támogatást nyújtunk a rendszerüzemeltetésében, a hibaelhárításban, illetve a felhasználói problémák megoldásában, a felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában.

A számítógéppark és szoftverállomány bérlésével szükségtelenné válnak a sokmilliós fejlesztési beruházások, előre tervezhetően, költségként elszámolható havidíjért gondoskodhat a vállalkozás informatikai hátteréről. Csak azt kapja amit kért, és csak azért is fizet.

A korszerű vékonykliens technológia alkalmazásával az asztali gépek adatbeviteli eszközökké válnak, a virtualizált munkavégzés és az adattárolás egy központi szerveren történik, ezáltal nő a sebesség és nagyon magas adatbiztonság érhető el. A legmodernebb rendszert adjuk Önnek.

A Sysrent az elavult gépek élettartalmát 4-5 évvel meghosszabbítja, a rendszer kiépítésével minimálisra csökken a meghibásodás esélye, folyamatos távfelügyeletet és rendszeres karbantartást biztosítunk. Ön minden informatikai szolgáltatást egy partnertől kap meg.

Itt tudja jelezni felénk, ha érdekli a SysRent:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám, melyen elérhetjük (kötelező)

Székhely

Cégnév

 1-10 felhasználó 11-40 felhasználó 40+ felhasználó

Használt főbb programok

Kereskedelmi Partner kódja (Ha Ön Kereskedelmi Partnerünk ügyfele.)

Megjegyzés

Captcha kód:
captcha